boedelontruimen, seniorenontruiming

VABOS voor Professionele Woningontruiming

woning ontruimen, kringloop

Ontruimen van Woningen en Bedrijven

bedrijfsontruiming, ontruiming

Neem contact op voor een offerte

Sorry, u heeft geen bevoegdheden om deze pagina te bekijken

Erkende Ontruimers / Klanttevredenheid

9.2lid van erkende ontruimersVabos is sinds 2009 lid van Erkende Ontruimers. Wij hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We zijn dan ook trots op de hoge waardering die wij van onze klanten mochten ontvangen. Wij blijven onze diensten optimaliseren om dit hoge niveau te behouden en op sommige punten te verbeteren.

Klantervaringen / over Vabos

  • Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.
    Fam. van Duijn, Katwijk aan Zee
  • Ik ben erg tevreden over de boedelontruiming van VABOS. Het sterk vervuilde pand (familiebezit) is weer helemaal schoon en leeg aan ons opgeleverd. Voorlopig geen huurders meer, wij gaan hier nu meteen zelf wonen. Mannen van Vabos, bedankt!
    Ingrid Bergmans, Amsterdam
  • De verhuizing van mijn ouders naar een tehuis is perfect verlopen. Overbodige huisraad deels opgekocht, deels voor de kringloop en deels afgevoerd. Dit hadden wijzelf niet kunnen uitvoeren in korte tijd. Bedankt voor de goede service en fijne samenwerking.
    Mevr. I. de Graaff, Oostvoorne